De activiteiten van #Hill

Wat ons bezig houdt

Alphacursus

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven? Tijdens tien gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Samen met anderen ga je het gesprek aan over het leven en het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

Zondagse samenkomsten

Iedere zondagochtend komen we samen om uit de bijbel te lezen, onder begeleiding van een live band te zingen en voor elkaar te bidden. De deur van Hill gaat rond 10.45 open, koffie en thee staan dan al voor je klaar. Loop binnen wanneer en zoals je wilt, aanmelden is niet nodig! Voor een sfeerimpressie van een samenkomst: neem eens een kijkje op onze Youtube pagina!

Jongerengroep

Om de week komen we met een groep jongeren bijeen om met elkaar in gesprek te gaan over vragen waar we in ons geloof tegenaan lopen. De avonden beginnen om 19.00 met een maaltijd en rond 21.00 ronden we af. De leeftijden van de deelnemers lopen uiteen van 19 jaar tot 28 jaar oud. Lijkt het je leuk om eens aan te sluiten? Wees welkom!

Maandelijkse maaltijd

De eerste woensdag van de maand komen we bijeen om samen te eten. Iedereen neemt wat mee waardoor er altijd een bonte maaltijd ontstaat. Je bent van harte welkom, ook zonder dat je een maaltijd meebrengt (er is altijd meer dan genoeg!).

Gebedsgroep

Eens in de maand wordt er in Hill een gebedsavond georganiseerd waarin we stil zijn en bidden tot God. In dit uur is er gelegenheid om je persoonlijke gebedspunten bij God neer te leggen. In Hill vinden we gebed heel belangrijk, omdat we geloven dat gebed verbindt, hoop geeft en standvastigheid in ons geloof.

Kliederkerk

Eens per maand wordt er op zondagmiddag in Hill gekliederd tijdens de zogenaamde ‘Kliederkerk’. Een bijeenkomst voor kinderen uit de basisschoolleeftijd, waarin kinderen knutselen, samen zingen en luisteren naar een verhaal uit de bijbel. We sluiten af met een gezamenlijke maaltijd. Ouders of verzorgers zijn uiteraard ook van harte uitgenodigd. Kijk voor meer informatie ook op de Facebook van de Kliederkerk!