Hill Rotterdam: voor al je vragen over het christelijk geloof

Geloof jij nog?

Steeds minder mensen gaan tegenwoordig nog naar een kerk, ook in Rotterdam. Wie gelooft er nou nog in deze tijd? Het idee van een God, dat is toch achterhaald? De wetenschap heeft dat toch allemaal al lang ontkracht?


Toch vinden nog altijd veel mensen inspiratie, hoop en kracht in het christelijk geloof. Ook bij Hill vinden we elkaar daarin: geloof dat er meer is tussen hemel en aarde. Dat er een God is die luistert naar ons gebed. En van ons houdt zoals we zijn.

Wat zijn jouw vragen?

Waarom ben ik hier op aarde? Is er een God? Wat houdt het in om gelovig te zijn? Schieten zulke, toch wel vrij fundamentele, vragen weleens door jouw hoofd?

Of heb je misschien specifieke vragen over het christelijk geloof? Zoals: Wat staat er in de Bijbel? Wat houdt het in om te bidden? Wat zijn de verschillende stromingen in het christendom?

Of ben je al bekend met het christelijk geloof, maar nog zoekend hoe je dat handen en voeten geeft? Welke kerk past er bij mij? Hoe kom ik in contact met andere christenen? Hoe zet ik de eerste stap richting een kerk?

Kom gerust eens langs bij Hill!

Wat jouw vragen ook zijn, wat je zoektocht ook is. Bij Hill gaan we hierover graag met je in gesprek. Waarschuwing vooraf: ook wij hebben geen pasklare antwoorden. Ook wij hebben twijfels. En ook wij hebben zo nu en dan dit soort vragen. Stap eens binnen bij onze zondagse samenkomst, schuif aan bij onze maandelijkse maaltijd of één van onze andere activiteiten.

Ben je vooral op zoek of het christelijk geloof iets voor jou is? Misschien is de alpha cursus dan iets voor jou. Ook bij Hill bieden we eens in de zoveel tijd zo’n introductiecursus tot het christelijke geloof aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over één van deze activiteiten!

Je zoektocht liever vanuit huis starten?

Is de stap naar een kerk voor jou nog iets te groot? Luister dan eens naar de Ongelooflijke podcast. Een podcast van journalist David Boogerd en theoloog Stefan Paas de relevantie van het geloof in een steeds ongeloviger Nederland. Of kijk eens via Youtube naar één van de samenkomsten van Hill.