Bezoek Hill Rotterdam: kerk in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek!

Waar zitten jullie?

Hill Rotterdam is gevestigd aan de Larikslaan in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek, in de buurt van de winkelstraat Peppelweg. Alhoewel onze Hill-kapel al uit 1930 stamt, biedt het nog altijd een erg fijne plek om samen te komen. In tegenstelling tot veel andere kerken, loop je bij ons direct de zogenaamde huiskamer binnen.

Voorafgaand aan en na afloop van onze samenkomsten verwelkomen we je hier meteen kopje koffie of thee. De kerkzaal bevindt zich achter de huiskamer en kent nog mooie glas-in-lood-ramen. Benieuwd geworden? Loop dan gerust eens binnen om één van onze activiteiten bij te wonen of kijk verder op onze website voor een sfeerimpressie!

Nieuw in de kerk?

Als je niet vaak een kerk bezoekt, voel je misschien een drempel om ons te bezoeken. Misschien vraag je je af: Kan ik zomaar binnenlopen? Moet ik bepaalde kleren aan? Mag ik wel in de kerk komen als ik niet geloof? Kan ik overal gaan zitten?

Bij Hill Rotterdam is iedereen welkom. Of je nou gelovig bent opgevoed of niet. Of je graag in een driedelig pak rondloopt of gewoon in een t-shirt. Of je christen bent of juist overtuigd atheïst. De zondagse samenkomsten van Hill zijn toegankelijk voor iedereen! Loop gerust binnen, we heten je van harte welkom. En in de kerkzaal gelden ook geen voorschriften: ga zitten waar je maar wilt.

Hoe ziet een samenkomst eruit?

Elke week hebben we een zondagse samenkomst. Dan komen we samen om uit de bijbel te lezen, onder begeleiding van een live band te zingen en voor elkaar te bidden.

De deur van Hill gaat rond 10.45 open, de samenkomst start om 11.00.Doorgaans ronden we om 12.00 af om vervolgens na te praten onder het genot van een kop koffie, thee of fris. Voor een sfeerimpressie van een samenkomst: neem eens een kijkje op onze Youtube pagina!

Andere vragen?

Misschien heb je nog andere vragen over een bezoek aan Hill. Of over één van onze activiteiten.

Stel die gerust aan één van ons, via een e-mail, een belletje of een berichtje. Zie hiervoor onze contactpagina. We beantwoorden graag al je vragen!